(A) Home Inleiding: » Hier staat het contact formulier.

Op deze pagina kan je wat typen als je een vraag hebt. Je kan het ook gewoon via mijn E-mail doen maar dan heb je een keuze, mijn E-mail is: chakra-wil@live.nl

Verzoek:                                                                                                                                Hier geen Reclame zetten van wat voor bedrijf dan ook is. Het wordt meteen verwijdert en een melding van gemaakt. En alles wat Spam mail is verwijder ik ook meteen.

Request: Don't advertise any company here. It will be immediately removed and notified. And I immediately delete everything that is Spam-mail.

Ik probeer altijd op een mail/bericht te reageren. Behalve als het spam is die verwijder ik meteen. Maar als ik dan reageer is het ook wel zo netjes dat ff terug te reageren. Gezien het via de E-mail gaat.

Rating: 3.5 sterren
4 stemmen

Zou je een beoordeling willen geven over deze website?

Bekijk resultaten

Reactie plaatsen

Reacties

Ronald van eck
4 maanden geleden

Ik had net een droom en er werd gegromt na mij toe rond 3:30 werd gelijk wakker ervan wat kan dat betekenen want de allereerste werd me naam geroepen door een vrouw en dat blijft me steeds bezig houden en ik ben er nog steeds niet achter wie die vrouw is of was hopelijk kan iemand me duidelijkheid geven mvg ronald van eck

Sheila Kleinjan
4 maanden geleden

Wilt u mij aub helpen!

Laurence De Pelsemaeker
een jaar geleden

hallo, waar kan ik kaarsen halen. ik zou zo nodig mijn liefdesleven terug willen met mijn vriend zoals toen

Nadiya
2 jaar geleden

Blijven ik en mijn partner voor altijd bij elkaar

Margaretha Gieles
2 jaar geleden

Hallo Wil, ik wi je graag info sturen over het boek ; Kleur je leven in balans, maar blijkbaar heb ik een fout emailadres.
Waar kan ik de info naar toesturen?

Margaretha Gieles
2 jaar geleden

Goedenavond, Toevallig zag ik op deze website mijn boek "Wat vertellen kleuren over ziekzijn' staan. Dit is een boek uit 2004. In 2012 verscheen het boek 'Kleur je leven in balans', dit is een werkboek chakrakleurdiagnostiek. Info over het boek en de methode CKD zie: www.margarethagieles.com

Irma
3 jaar geleden

Ik werd wakker en hoorde mijzelf zeggen, wat doe jij hier nou. Naast mijn bed stond een groen figuur zonder hoofd die zijn armen over elkaar sloeg. Het houdt mij wel bezig omdat ik niet weet wie het was en wat het te betekenen heeft.

Maak een Gratis Website met JouwWeb