Als wij het hebben over astraal reizen dan hebben we het over bewustwording van de 5e dimensie. De 5e dimensie speelt zich af als wij dromen, bij uittredingen, bij bijna dood ervaringen en bij de dood zelf. Zodoende kan het bewust astraal reizen op twee manieren worden geleerd, namelijk door visualisatie/concentratie en bewust opstaan tijdens dromen. Elke nacht gaan wij dus bewust of onbewust naar de 5e dimensie tijdens onze slaap.  Je kunt in de astrale wereld overal naar toe reizen en ervaringen opdoen, die je in de fysieke wereld ook kunt doen, maar dat is een grote tijdverspilling. Het is veel effectiever om je te richten op het fundamentele, zoals: wat is er werkelijk gaande is in de astrale wereld, het ontvangen van spirituele kennis of het pad van verlichting te volgen. Met dit doel voor je ogen kan je spirituele wezens ontmoeten zoals we die kennen in grote religies, mythologieën of esoterie. Naast dit kun je in de astrale wereld kennis ontdekken over je innerlijke obstakels, je eigen innerlijke defecten, het leren van verborgen wijsheid over de dood, beelden zien van de toekomst, ontdekken van het doel in ons leven.

Astrale wereld                                                                                                                                                                 De astrale wereld kent objecten die wij niet kennen in de fysieke wereld (3e dimensie, waar wij dagelijks in leven) waardoor wij het gevoel kunnen hebben dat het onbewuste een rol speelt, maar door ervaring zul je de astrale wereld kunnen onderscheiden van de onbewuste gedachten. Net zoals je vanaf de geboorte, elke dag in de 3e dimensie (fysieke wereld) kennis opdoet met behulp van je ouders, zo leer je in de 5e dimensie (astrale wereld) door ervaring en vertrouwde gidsen die je daarbij helpen. Vele malen is het voorgekomen dat mensen tijdens dromen, bewust of onbewust, hun vrienden/familieleden hebben geobserveerd, zonder dat zij die observatie bemerkten. Naderhand wisten zij precies te vertellen wat de vrienden/familieleden hadden gedaan en dit met een grote nauwkeurigheid. Uiteraard komen er kleine afwijkingen voor doordat wij niet volledig ons onderbewustzijn kunnen uitschakelen.

Tijdslimiet                                                                                                                                                                       De tijd dat je kan doorbrengen in de astrale wereld heeft een limiet in vergelijking met de tijd die wij doorbrengen in de fysieke dimensie, dus maak goed gebruik van de tijd. Spiritueel en negativiteit vinden allebei plaats in de astrale wereld en je zult naarmate van genoeg ervaring daar achter komen. Ook is het mogelijk om in de astrale wereld andere mensen te ontmoeten. Vaak is het zo dat veel mensen zich niet bewust zijn dat men zich in de astrale wereld bevindt(dromen) waardoor hun aandacht te trekken bijna onmogelijk wordt. Dit komt omdat onbewuste gedachten de overhand hebben. Het kan mogelijk zijn dat je in de astrale wereld bewust aanwezig bent en beelden anders zijn dan dat je gewend bent.  Er vinden dan evenementen plaats in de astrale wereld of er zijn objecten geplaatst door leraren (ontwakende meesters) om jou iets te leren.

Lucidity                                                                                                                                                                             Het kan voorkomen dat er een periode is dat je het gevoel hebt dat je helderder van geest bent tijdens een droom, dit noemen we ook wel "lucidity". In  deze periode kan je werkelijk zien wat er zich afspeelt in vanuit de astrale wereld in de fysieke wereld. Op deze heldere momenten is het mogelijk om heel veel te leren van hogere wezens die je dingen kunnen laten zien, dingen kunnen leren door je bewustzijn tijdelijk helderder te maken.  Zelf kun je ook werken aan je bewustzijnsniveau. Hoe bewuster je omgaat met je zintuigen in de dagelijkse wereld, hoe meer je, je ook bewust wordt van activiteiten in de astrale wereld. Als je, je eigen wereld creëert in de astrale wereld of als je onbewuste je beïnvloedt mis je de werkelijke waarheid. Dat willen we niet.

Veel mensen hebben angst voor het onbekende wat een belemmering oplevert voor astraal reizen. Door hier over te lezen, ga je het begrijpen en valt je angst weg.

Tijdens uittreden in de astrale wereld zijn we verbonden met een zilveren koord en dit zorgt ervoor dat we altijd terug keren in ons eigen lichaam. Tijdens dromen worden er berichten verzonden naar onze geest vanuit de astrale wereld naar ons fysieke lichaam door het zilveren koord. De astrale wereld is het eerste deel van de 5e dimensie. Het is een complete dimensie van leven, wachtend om ontdekt te worden door de mensheid. Het is de plaats waar mystieke oefeningen plaats vinden, waar dromen plaatsvinden en waar overledenen heen gaan.

Zo kun je astraal reizen                                                                                                                                               Methode 1 van 3: Bereid het Lichaam en de Geest voor op Astraal Reizen

1-Begin 's ochtends. Begin in de vroege ochtenduren wanneer je nog slaperig bent in plaats van 's avonds voordat je naar bed gaat. Er wordt wel gezegd dat je tijdens zonsopgang de noodzakelijke staat van ontspanning en verhoogd bewustzijn het makkelijkst kunt bereiken.

2-Creëer de juiste sfeer. Astraal reizen vraagt om een staat van diepe ontspanning en moet dus plaatsvinden in een deel van je huis waar je, je volledig comfortabel voelt. Ga op je bed of bank liggen en ontspan je. Het is makkelijker om astraal te reizen als je alleen bent dan met iemand anders in de kamer. Als je gewoonlijk met een partner in de slaapkamer slaapt ga dan naar een andere kamer om astraal te reizen. Doe de gordijnen of lamellen dicht en zorg dat er geen geluiden in de kamer te horen zijn die je af zouden kunnen leiden. Elke afleiding kan de staat van ontspanning waarin je verkeert en die nodig is verstoren.

3-Ga liggen en ontspan je. Ga op je rug liggen in de kamer die je hebt uitgekozen. Doe je ogen dicht en probeer je hoofd vrij te maken van gedachten die je afleiden. Richt je op je lichaam en neem waar hoe het voelt. Het doel is om een volledige staat van ontspanning van lichaam en geest te bereiken. Span je spieren aan en ontspan ze weer. Begin met je tenen, werk geleidelijk aan naar boven toe en eindig met je hoofd. Zorg dat elke spier volledig ontspannen is als je doorgaat naar het volgende lichaamsdeel. Adem diep in en adem volledig uit. Zorg dat je geen spanning vasthoudt in je borst en schouders. Richt je gedachten op het ademen. Laat zorgen die je hebt over bepaalde zaken of over het feit dat je ziel je lichaam gaat verlaten los.  Sta toe dat je wegzakt in een hele diepe staat van ontspanning.

Methode 2 van 3: Het Vertrekken van de Ziel uit het Lichaam

1-Zorg dat je een hypnotische staat van bewustzijn bereiktLaat je lichaam en geest bijna in slaap vallen maar zorg dat je, je bewustzijn niet volledig verliest. Voor astraal reizen is het nodig dat je een hypnotische toestand verkeert, een toestand waarin je op het randje tussen waken en slapen in balanceert. Hypnotiseer jezelf met de volgende methode: Houd je ogen gesloten en laat je gedachten naar een lichaamsdeel zoals je hand, voet of teen gaan. Richt je aandacht op dit lichaamsdeel totdat je het perfect voor je ziet, zelfs met gesloten ogen. Ga door met het richten van je aandacht hierop totdat alle andere gedachten wegvallen. Gebruik je gedachten om een spier aan te spannen maar zorg dat je, je spier niet echt beweegt. Visualiseer dat je, je tenen krult en weer strekt of dat je, je vingers kromt en weer strekt totdat het lijkt alsof ze echt bewegen. Ga nu verder met je aandacht naar de rest van je lichaam. Beweeg je benen, je armen en je hoofd terwijl je alleen je gedachten gebruikt. Houd je aandacht hierop gericht totdat je in staat bent om je hele lichaam in gedachten te bewegen.

2-Ervaar nu een staat van bewustzijn waarin je trillingen door je heen voelt gaan. Veel mensen reppen in dit stadium over het voelen van vibraties die in golven opkomen. Deze hebben verschillende frequenties en zijn een voorbereiding op het verlaten van het lichaam.

3-Gebruik je wilskracht waarmee je, je gedachten richt om je ziel van je lichaam te verwijderen. In je gedachten visualiseer je de kamer waarin je ligt. In gedachten beweeg je, je lichaam om op te staan. Kijk om je heen. Ga van het bed af en loop rond. Draai je dan weer om en kijk naar je lichaam dat op je bed ligt. De uittreding is gelukt als je het gevoel hebt dat je naar je lichaam kijkt vanaf de andere kant van de kamer en dat het deel van jezelf waarin je bewust bent nu gescheiden is van je lichaam. Er is veel oefening nodig om dit punt te bereiken. Als je het moeilijk vindt om volledig los van je lichaam te komen, probeer dan eerst een arm of been te bewegen. Blijf oefenen totdat het je lukt om door de kamer heen te lopen.

4-Ga terug naar je lichaam. Je ziel blijft altijd aan je lichaam verbonden door een onzichtbare kracht, ook wel het “zilveren koord” genoemd. Laat deze kracht je ziel terug naar je lichaam leiden. Ga terug in je lichaam. Beweeg je vingers en tenen – in het echt, niet alleen in je gedachten – en geef jezelf de tijd om je weer volledig bewust te worden van het hier en nu.

Methode 3 van 3: Reizen in de Astrale Wereld

1-Bevestig dat je, je ziel los hebt gemaakt van je lichaam. Als je eenmaal in staat bent om je ziel los te maken van je lichaam in dezelfde kamer bevestig dan dat je inderdaad in twee werelden tegelijk kunt zijn. De volgende keer dat je uittreedt, draai je dan niet om en kijk niet naar je lichaam. In plaats daarvan loop je de kamer uit en loop je naar een andere kamer. Bekijk een voorwerp in de kamer aandachtig, iets wat je in de fysieke wereld nog nooit eerder had opgemerkt. Prent de kleur, vorm en maat goed in je hoofd terwijl je ook zo veel mogelijk details van het object onthoudt. Ga terug naar je lichaam. Ga met je lichaam naar de kamer waar je was toen je uit je lichaam trad. Ga naar het voorwerp dat je onderzocht toen je uittrad. Zijn de details die je hebt onthouden ook te zien in de fysieke wereld?

2-Ga verder op reis. Bij volgende uittredingen ga je steeds verder op reis, naar plekken die je steeds minder goed kent. Elke keer onthoud je details van de plekken die je nooit eerder had opgemerkt. Na elke sessie ga je na of de details die je onthouden had kloppen. Na een paar reizen ben je ervaren genoeg om naar plaatsen te reizen waar je nog nooit bent geweest terwijl je weet dat je echt astraal hebt gereisd.

3-Ga altijd terug naar je lichaam. Sommigen menen dat astraal reizen gevaarlijk is, vooral als je naar onbekende plaatsen gaat. De kick van het uittreden heeft voor sommige mensen het gevolg dat ze lange perioden uit hun lichaam blijven. Er wordt gezegd dat het zilveren koord hierdoor zwakker wordt. Blijf je altijd bewust van je lichaam thuis terwijl je ziel aan het reizen is. Hoewel het zilveren koord nooit gebroken kan worden wordt aangenomen dat je ziel wel vertraging kan oplopen als het terug wil in het lichaam en je te veel tijd buiten je lichaam doorbrengt. Sommige mensen menen dat demonen het lichaam in bezit kunnen nemen als je astraal aan het reizen bent. Als je bang bent dat dit gebeurt bescherm je lichaam dan door de kamer te zegenen met een gebed voordat je uittreedt.

Tips                                                                                                                                                                                   1-Je overtuigingen spelen een grote rol in de astrale wereld. Als jij bijvoorbeeld denkt dat je bezeten zal worden dan zal je het gevoel hebben dat je bezeten bent. Als je denkt dat jouw zilveren koord zwak is en dat je moeilijk terug kan komen dan zal je het gevoel hebben dat je vastzit en niet terug kan komen in je lichaam. Gevoelens en gedachten manifesteren zich in de astrale wereld meteen en wat je denkt of waar je bang voor bent kan meteen gebeuren. Zorg ervoor dat je gedachten positief zijn. Probeer niet uit te treden nadat je een enge film hebt gekeken.

2-Je kan niet fysiek of mentaal beschadigd raken door iets uit de astrale wereld.

3-Probeer om de eerste keer dat je uittreedt niet bang te zijn omdat je dan moeilijker terug in je lichaam komt.

4-Voel je vrij om overal naar toe te gaan waar je maar wilt. Maar ga de eerste keren niet te ver. Als je nog nieuw bent in de astrale wereld, loop of vlieg dan eerst naar plaatsen die dicht bij je huis zijn.

5-Als je moeite hebt om terug in je lichaam te komen stel je dan voor dat je met een lichtflits terug in je lichaam bent. Zo kan je altijd in een fractie van een seconde terug in je lichaam komen. Want je ziel is vrij van tijd en ruimte.

6-Astraal reizen werkt het beste als je fysiek of mentaal niet al te moe bent omdat het dan moeilijker is om je te concentreren. Een slaperig gevoel in de ochtend is beter dan aan het eind van de dag moe zijn omdat je een lange dag gehad hebt.

Astrale projectie is een praktijk lang bestudeerd en bekend onder de elite klasse van de maatschappij die nu beschikbaar komen voor iedereen. Astrale projectie is gemakkelijker dan ooit met de ontdekking van de frequenties die helpen te helpen bij het helpen van een toegang te krijgen tot de astrale wereld. Zodra u de Astral Realm je jezelf kennen en het leven hebben ervaren te zijn onbeperkt. Deze sessie maakt gebruik van binaural beats en isochronic frequenties die bekend zijn om te helpen opwekken uit het lichaam ervaringen. De audio is gelaagd met ontspannende ambient en de natuur geluiden die zorgen voor een aangename en diepe meditatieve ervaring. 

(Voor het beste resultaat Draag hoofdtelefoon)

Binaural Meditatie Video - Derde Oog Geopend

The Third Eye is uitgegroeid tot een symbool van verlichting, meestal geassocieerd met visioenen, chakra's, uit het lichaam ervaringen en andere spirituele gebeurtenissen. De meeste tradities leren dat de Derde Oog is gevestigdin het midden van het voorhoofd net boven de wenkbrauwen. Sommigen geloven dat het Derde Oog wordt verbonden met de pijnappelklier. Ik krijg in die op een ander tijdstip. Ik geloof dat de Derde Oog is een toegangspoort tot hoger bewustzijn, dat bereikt kan worden door middel van meditatie.

Deze meditatie video bevat geen bevat subliminale boodschappen. Het bevat binaural beats die zijn afgestemd op specifieke frequenties die zijn waargenomen tijdens de periode van intensieve meditatie en spirituele ervaringen. De frequenties beginnen laag en meevoeren de hersengolven om patronen te zien tijdens de meditatie. Langzaam de frequenties cyclus tot meer intense binaural beat patronen. Deze intenser patronen meevoeren de hersengolven om patronen waargenomen bij mensen die hebben beweerd dat hun Derde Oog benutten.

Hoe deze Meditatie Video.  Krijgen in een comfortabele positie waar je niet gestoord worden voor een uur.

Hoofdtelefoon zijn vereist. Als je de video te starten, volgt u de instructies die u op het scherm ziet.     Als je begint je meditatie, focus op waardoor je Derde Oog te openen met kennis en licht.

Maak jouw eigen website met JouwWeb