Het geboortegetal wordt ook wel het levens pad getal genoemd. Het wordt bepaald door de getallen waaruit je geboortedatum bestaat en is het belangrijkste getal in de numerologie. Het geboortegetal geeft de mogelijkheden van een persoon aan. Het geboortegetal is niet allesbepalend, het is slechts een stuk gereedschap dat gebruikt kan worden om meer over je zelf te weten te komen. Hierdoor kun je geestelijk groeien, je zelf beter manifesteren en je zult open staan voor de vele mogelijkheden die het leven je te bieden heeft. In moeilijke perioden in je leven kan het geboortegetal als gids dienen. Ook deze heb ik zelf niet omdat het via de computer berekening gaat. Dit is de link naar de pagina toe.  Wat moet je invullen: De dag: De maand: Het jaar: En klik op (Bereken je geboortegetal)        

Hier een voorbeeld hoe het staat, na de berekening:

Je zegt dat je geboren bent op: 21-03-1955

Getal voor kind= 3  Als kind was je:
Erg vlot en beweeglijk
Getal voor gezin= 3 Zo voelde je je in het gezin:
Alles is mogelijk maar er was waarschijnlijk een speciale zeer sterke band met aan bepaald familie- of gezinslid.
Getal voor confrontatie= 2  Zo kijk je tegen de wereld aan:
Je vindt je moeder erg belangrijk en je kijkt dan ook door de ogen van je moeder.
Getal voor puber= 6  Zo heb je jezelf ontwikkeld:
Je bent artistiek en verantwoordelijkheid en hebt een liefde voor faam. Je kent niet veel spiritualiteit, wel water en emoties. Je houdt van harmonie en werkt vanuit je hart met mensen. Je kan heel aardig zijn maar juist ook heel venijnig. Soms ben je een echte moederkloek. Soms denken je dat er ruzie is terwijl dat niet zo is. Je hebt veel met aardse liefde te maken en kan genieten van de mooie en kleine dingen. Huis en haard zijn heilig en het hele leven staat in het teken van de liefde.

Getal voor uiterlijk= 3  Zo kijken anderen naar jou: 
Je bent erg makkelijk aanspreekbaar. Helaas ben je daardoor iets te snel over te halen en te beïnvloeden. Daardoor doe je soms dingen die je achteraf gezien eigenlijk beter had kunnen laten. 

Getal voor innerlijk= 7  Dit is je innerlijk wezen: 
Je bent behulpzaam, bezielend, intuïtief, beheerst en kalm. Je hebt een rijke fantasie. Je hebt erg veel liefde nodig, en bent mede daardoor altijd zelf aan het geven. Muziek beluisteren is helend.

Getal voor levensles= 8  Dit is de les in jouw leven: 
Je moet vooral leren balans te vinden in het leren uiten. Je bent nogal ernstig en je wilt zekerheid door materie.  Zo nu en dan ben je behoorlijk melancholisch. Je denkt zelf vaak dat je alles zegt en je goed uit, toch is dat alles behalve waar. Je zou eens diep bij jezelf naar binnen moeten.

Getal voor totale confrontatie= 3  Zo zit de wereld voor jou in elkaar: 
Een valkuil van afhankelijkheid en behoefte aan veiligheid. Je hebt dan ook veel veiligheid nodig.

Getal voor blokkade= 8  Hier heb je soms nog moeite mee: 
Je hebt buien van somberheid en neerslachtigheid. Je bent daar zelf vaak erg bang voor.  Dat komt vooral allemaal omdat je teveel verantwoordelijkheid van de ander op je neemt.  Je bent in feite alleen maar dienstbaar en bent vaak kwaad op jezelf. Soms zeer extreem!

Getal voor werkwijze= 9  Zo wil je de dingen aanpakken:                                                                                     Je bent een vuurteken, dat wil zeggen dat je kan aanwakkeren met mensen. Pad werk gaat je goed af. Je bent vernieuwend bezig en je bent een goede coördinator, een goede regelaar en een goede leider.

Getal voor horizon= 2  Zo kijk je naar jezelf: 
Je moet leren emoties een plek te geven. Als je dat doet, dan voel je jezelf goed.

Getal voor progressief jaar= 5  Dit zegt meer over jouw huidige levensfase: 
naar buiten treden, communiceren, cursussen doen.