Halsband hangers voor honden                                                                                                             Aquamarijn: helpt bij allergieën en klachten aan de ogen, het gebit en de schildklier.

Aventurijn: helpt bij huidproblemen en jeuk, bevordert rust en een gevoel van welzijn en helpt bij emotionele problemen en nervositeit.

Barnsteen: is goed tegen teken, vermindert angst en onzekerheid en helpt honden die  moeite hebben om voor zichzelf op te komen.

Bergkristal: werkt reinigend en vitaliserend en vergroot de concentratie.

Carneool: vermindert futloosheid en jaloezie, bevordert levenslust en is goed voor botten en gewrichten.

Chalcedoon: maakt rustig en heeft een positieve werking op suikerziekte en ademhalingsproblemen en helpt honden die moeilijk alleen kunnen zijn.

Chrysocolla: werkt ontspannend, helpt bij ouderdomsklachten en vochtophoping en helpt een dier om zich meer open te stellen voor nieuwe mensen en dieren. De steen werkt daarom goed bij het afstemming van baasje en hond en kan dus gedragen worden bij het opvoeden (bijvoorbeeld tijdens een honden cursus of training) of als er een verandering plaatsvindt in de samenstelling van de roedel.

Citrien: maakt vrolijk, bevordert zelfvertrouwen, vergroot de uitstraling en kan hiermee leiderschap bevorderen. De steen helpt ook bij spijsverteringsproblemen.

Jade: werkt ontgiftend en helpt bij problemen aan het urinestelsel, de blaas en de nieren.                     De steen werkt rustgevend met name tijdens het reizen (bijv. in de auto).

Jaspis: (dalmatiër) beschermt tegen negatieve energie en heeft een positieve  werking op zenuwen, kraakbeen verstuikingen en reflexen.

Labradoriet: zorgt ervoor dat een dier niet alle spanningen van zijn omgeving en de mensen om hem heen in zich opneemt. De steen helpt ook bij problemen met de stofwisseling.

Lapis lazuli: helpt dieren beter luisteren en vermindert onnodig krabben, neurotisch gedrag en epilepsie. De steen bevordert het reukvermogen en kameraadschap. Ondersteunt een hond om weer te leren in eerste instantie zijn neus te gebruiken.

Mosagaat: helpt tegen angst en bij verwerken van trauma's. Het werkt tegen spanning en nervositeit die tot uiting komt in dominant gedrag. De steen helpt honden meer naar hun natuurlijke basis instinct te komen.

Rode jaspis: werkt activerend, ook op de stofwisseling  waardoor de eetlust op gang komt.                     De steen geeft moed en volharding en is goed voor het bloed en de bloedsomloop.

Rozenkwarts: vergemakkelijkt de uitwisseling van liefde, bevordert harmonie en geeft troost.               De steen werkt goed bij hart problemen en bij dieren die te dominant zijn.

Toermalijn: helpt om te aarden, werkt beschermend, ontspannend en geeft zelfvertrouwen. Overactieve en erg angstige honden kunnen baat hebben bij deze steen.

Turkoois: werkt beschermend, zuiverend, kalmerend, ontstekingsremmend en pijnstillend.

Maak jouw eigen website met JouwWeb