VERKLARING IRISCOPIE                                                                                                                                             Iriscopie is geen geneeswijze, maar wel een zeer belangrijk hulpmiddel voor natuurkundigen. Rechteroog en linkeroog weerspiegelen het hele lichaam. Iriscopie is de studie van de iris structuur in het oog: vorm van lijnen, vlekken, bruine of gele stipjes,  pigmentkleur, lacunes en tekens vertellen ieder hun eigen verhaal.  Het oog is een spiegel van de geest en het lichaam.  Of wel de ziel. Elk orgaan en elk deel van het menselijk lichaam reflecteert zich, in geval van disbalans, in een bepaald gedeelte van de iris, het zogenaamde orgaanveld. Het komt er dus op neer dat die gele of bruine stipjes iets kan zijn wat je gehad hebt of nog moet krijgen of al hebt, en dan wat je lichamelijk hebt.

Het lichaam kan te ver uit balans raken door bijvoorbeeld verkeerde eet- en leefgewoontes. Hierdoor kunnen allerlei problemen ontstaan. Dit wordt zichtbaar in de iris, vaak nog voordat klachten echt merkbaar zijn geworden. Het doel van een irisbeschrijving is om snel de constitutie en (erfelijke) aanleg van iemand te kunnen bepalen, want wij krijgen allemaal een deel mee van onze ouders, iets wat zij niet opgelost, verbeterd of verwerkt hebben en zo automatisch wordt doorgegeven aan hun kinderen, zodat zij opnieuw de kans krijgen problemen of klachten te overwinnen.

Ook kan men zien welke organen niet voldoende functioneren. Hieruit kunnen persoonlijk adviezen m.b.t.  eet en leefwijze voortvloeien. Er kan zo een preventieve werking ingezet worden maar ook bestaande klachten kunnen tijdig aangepakt worden door de klant eventueel door te verwijzen.. De Iris wordt bekeken met een iriscoop. Een iriscoop is een soort microscoop die de iris sterk vergroot. Met de iriscoop kan een iriscopist onmiddellijk zien wat uw constitutie is en waar eventuele klachten mee te maken kunnen hebben. 

Hier onder kan je zien wat het stipje of vlekje inhoud. Dit is dan maar een klein voorbeeld. en het werkt echt ik heb het al een paar keer laten doen, voor dat ik naar een arts in het ziekenhuis ging en het klopte exact.  Er zit overal wel  een Iriscopist bij je in de buurt.

Reactie plaatsen

Reacties